Saturday, March 20, 2010

kepade p0mpuan pendendam!

0k dr m0od yg hepi tetibe m0od mcm nk puting beliung kann..
entry ni dtujukn pd yg b'kenaan..die tau aku tujukn pd die..s0, yg b'kenaan,sila sdar dri n dgr plak pe yg aku nk ckp k0 ni..
fine, dl k0 kate aku tiru bl0g k0 kan?skang de lg ke?tp istilah tiru 2 xtepat~aku anggap k0 inspired aku~mgkin silap aku laa anggp k0 ni inspired aku~ehh kalu xphm inspired tu ape, b0le g bc kt bl0g kwn aku,saiyidah aisyah 0k..tp skang de lg ke ha???aku tau smpi mti pun k0 igt kan sbb mgkin jnis mcm k0 pendendam k0t..
satu lg, k0 yg add faceb0ok aku dulu kan???kenape k0 add aku kalu aku bkn kwn k0?????0k, aku da bl0k fb k0 skang..k0 tgk kt fb 2 de url bl0g aku, then k0 tgk bl0g aku...
aku pun ade en.nuff laaaa~xpyh nk b'lagak ckp aku stalker laa kalu dri sndiri pun buat!t'kejut beruk bl tgk k0 de tgk bl0g aku~alm0st everyday jgk..s0, ape yg k0 xpuas ati lg sbnrnye??????skang p0int adela, adekah aku meniru k0 wahai p0mpuan?????k0 tgk entry2 aku sume ni,ade aku tiru k0 ke????????

xphm la aku, tgk n bc bl0g pun slh ke?????mmg aku mengaku de bc bl0g k0~sbb cr penulisan k0 2 b0lela thn best..tp slh ke?????kalu rase xb0le bg 0rg bc,np x private kan jerrrrrr..manusia2...

7 comments:

SaiyidahAisyah said...

hohh kak nisa ade jugak orang cm tu yee. serang terang benderang lageyy. biasa lah kalau dah tak puas hati n kite ape je kite buat even perkara baik pun die nak annoying.
pedulik kan aje perempuan mcm tu.
just be positive dan maafkan jela die kann. :)

...maReL de aPPle**.. said...

sbr ye kak nisa..marel xphmla npe diorang jeles sgt an!!

neway, luv ur blog!

siti khairunnisa said...

t0 saiyidah:
iyee..die serang akak terang benderang lg nyata walauun die xstate kn name akak..
apela yg mara kalu akak stakat bc je bl0g die..
pastu ungkit kisah lame..besela kn sume manusia penah wat slh..
tq 4 ur supp0rt dik!neway~lawa header yg br ni..superb laa..;)

siti khairunnisa said...

t0 marel:
tq 4 ur sup0rt marel~
i heart u n ur bl0g t0o..;D

SaiyidahAisyah said...

hehee. thx! sudi2 lah singgah blog kite. kalau rajin komen lah skali. ;)

wanianis said...

oii marah gler nmpak!! sabar2..

siti khairunnisa said...

t0 wani:
thp kesbran aku da abis da time 2..
skang da 0k da..hehe..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails