Saturday, March 20, 2010

luahan rase.....

0k aku mintak maaf sbb entry yg bwh ni~mmg aku gagal kwal em0 aku, sbb rasenyer mcm 0rg 2 da pijak kepale aku..n aku sndiri pun xselese mengeluarkan kate2 mara tu sbb aku ni jnis yg xpenah nk mara 0rg beria2 kalu dsbbkn hal remeh2 ni...alhamdulilah aku b'syukur aku xpenah dkurniakan 0rg yg b'perangai mcm ni dikelilingku~mgkin ni la die dugaan kan..tp besela p0mpuan,em0 lbh dr akal pkran yg waras n hasilnyer, jdla entry mcm kt bwh ni...mmg aku akui, ms aku mule2 b'bl0g aku msh t'cari2 style or s0me0ne yg b0le aku jdkan inspired~tp itu dl..skang tak lg..tp np nk mara aku smpi skang~np nk burukkan aku smpi skang~sedangkan aku skang xpenah nk tiru ape2 dr die mahupun sape2...kalu aku amek ape2 pun skang,aku msti credit kt 0rg 2..td ms mak aku call, aku sdg menanges..ye,mmg aku agak cengeng n cepat melatah bl jd mcmni~mak aku tnye knp..then aku ceritakan la dr a smpi z..then mak aku tanye sape yg buat mcm tu,aku hnye diam...aku xnk burukkn die sbb die adela bekas anak murid mak aku..see..aku msh pkr maruah die kan..sbb aku xnk mak aku pkr bkn2...tp mak aku still xpuas ati n keep on asking.....

kpd die:
aku mintak maaf sbb dulu aku penah menjadikan k0 inspired aku~sbb aku rase bl0g k0 best..aku pun xnk jd mcmni tp k0 yg stat dl..k0 b0le bgtau 1 dnia ttg aku,brukkan aku,xkn aku nk diam je..aku xkn biakan 0rg burukkan aku xtentu pasal...kalu b0le pasni,xpyhla bc bl0g aku sbb aku xske k0 tau crte2 aku~mmg aku xkn prvt,xknla sbb k0 s0rang,aku perlu nk prvtkn bl0g ni...tp phm2la..n slame ni pun aku pun xpenah anggp k0 kwn aku,s0 aku xrugi ape2..malah b'syukur sgt sgt sbb kwn2 aku msh b'sm aku n di0rang xb'perangai mcm ni..k0 wat aku mcmni, aku tau da your truly deeply kaler...

j0m bc bl0g saiyidah~die ade tulis ttg perangai 0rg yg b'mcm2 n kt b0le pkr n menilai dri kt sndiri...

2 comments:

SaiyidahAisyah said...

aiyooo jangan la promote blog kite. malu i :p

hehee. tape la kak nisa. memaafkan orang itu adalah perkara yang paling murni.

sayam kak nisa! ;)

siti khairunnisa said...

alaa..biala akak nk pr0m0te bl0g saiyidah..cantekk..mcm tuan die..;)

akak da maafkn die tp kesan 2 xtaula ilang ke x..besela kann...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails