Thursday, February 25, 2010

entry ni xde tajuk..

akhrnyer update jgk bl0g arini~slalu da sign in da pastu taip mcm bese tp at last xp0st jgk..idea t'bantut d tgh jln..haha..hurm..mgu ni da stat bz blk as usual la ngan asgnmnt,project rep0rt ade 3 yg xsentuh 1 pun,test n quiz b'deret2..bl mcm ni, rase da xnk further stdy da..rase mcm da xlarat da..tp bl t'kenangkan mak n abah~pastu abah plak da smpi thp yg t'tgi, xkn aku sbg anak yg mude lg ni xb0le buat kan..rase t'cabar jgk~bl igt sume ni,trus b'smgt blk....haihh..np b0le tetibe em0 ni...chill la kannn..hehe..

es0k my class de trip g cherating tuk sbject etr~aku ske g sbb b0le tgk laut since cti br2 ni xt'capai hajat g pntai..incik abang ganti yg laen..hehe..kalu ngan die,sbnrnye aku xksh pun die bwk g mane2 as l0ng wif him..i rela..;p packing brg pun blum lg ni~aku mmg jnis yg packing last minute~kalu kt umah slalu gak la mak aku bebel~yela tkt ade yg t'cicir nt..slalunye kalu aku lmbt2 je packing 2,mak aku yg tlg packing kan..haha..t'utame kalu nk stat sem br~die risau k0t..cmne laa nk kawen kan kalu sume bnde mak jgk yg buat..;)

k la~blk cherating nt st0ry lg~d0akan aku slmt pegi n blk ye kwn2..hehe..*mcmla nk g jauh sgt..;p

1 comment:

EZAN IDMA said...

hi :) nice Blog. If sudi follow Blog saya ye http://ezanidma.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails