Wednesday, December 9, 2009

td0 mlm mimpi2....

since aku hanye dduk umah saj0 tnpe aktvti maka timbul la rase b0san yg amat sgt~s0 aku mule la merengek kt mak aku minta g jenjalan..hehehe..yela sejak my sis tuisyen mmg xdpt g mane2 la~tp juz 2 week jer~my sis amek pakej tuisyen intensif..next week la br dpt g 0liday..:) pg td tetibe my dad ajak aku n my m0m g s.alam~student die nk jmpe,nk tnjuk pr0gress pr0ject di0rang~ptutla pg td pas sbuh my dad ade kt umah lg,slalu kul 5 da gerak blk genting da..senyum aku pg td mmg smpi telinga sbb dpt g jenjalan..haha..padahal bkn g mane2 pun~xpela asalkan dpt kuar xdela d0k t'perap jerrr.. er,mcmane nk jd surirumah sepenuh mase kalu mcmni??cpt b0san duk umah~haha..tu laen k0t..;p
smpi s.alam dlm kul 11 lebih then my dad tr0s jmpe stdent die~aku n my m0m g la merayau kt area dekat2 tu..da setel keje my dad, kit0rang lunch kt ani sup utara~mmg superb la sup die..thumbs up!!;) mmg licin la mgkuk aku hirup sup tuu..;p
then 0ndaway nk g s0lat,t'serempak plak ngan 2 pupu my m0m~da b'belas taun xjmpe since die xpenah blk kg..rupenyer die keje kt uitm s.alam bhagian 0perasi akademik~tp my m0m xbgtau la yg aku stdent uitm gak until die ckp esk die ade meeting senat tuk result exam!0mg..mmg esk result kuarkan..pastu my m0m tr0s je bgtau aku stdy kt uitm segamat n die plak mintak n0 mtrix aku....die nk tlg cek kan!haha..mmg xla nk bg~segan wehhh..result aku yg lepas2 bkn gempak pun,laenla kalu sume dpt dean list kan..ni ckup2 mkn jer tp aku b'syukur jgk..:) da la die tu pr0f,k0rang bygkn la kalu aku bg~ishhh..tebal mke k0t..;p
2,3 kali die mintak nk tlg cek kan, aku ckp xpela aku nk cek sendri,br la trase kan neves tuu..hehe..die bgatu jgk sbnrnye da 5 ari result tu de dlm system juz tgu senat appr0ve jer..mmg xb0le td0 la aku mlm ni~msti mimpi2 mcm slalu tu sbb t'lalu pkr..hehe.. k la..nk mandi suda~bye;)

3 comments:

camilynn said...

Hi,

Good one on td0 mlm mimpi2. If you are interested to know how a 20 year kid went to make 7 figure income and wish you could drive more traffic to your website watche the free video at http://debtfreeliving.trafficformula2.com/

Thanks,
Edwin.

cik ateen said...

aten dh mmp b4 ni..
adoii sem ni plg aten nebes xtau npe..since nk exam aritu..
myb sem ni aten sllu maen2..adoii..
bnyk maen tol laa..uhuhu..
doakn result kite sama2 yer..uhuhu
;)

siti khairunnisa said...

ateen~
akak d0akn result yg t'baek tuk kt sume..;)
insyaALLAH..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails