Wednesday, February 8, 2012

review 1: wedding theme n family attire

hai uolls*smbil lambai2 tgn;p
tgkla sy ni tenggelam timbul je update blog~hihi
smpai kene tegurla ngan timah smlm, die tnye knp xupdate blog hewhewhew
ketahuila yg ms sy skang adela terhad*budget businesswoman jee,heh;p
ms cuti nila mcm2 bnde kene buat plus nk spent time btol2 ngan family~
inila cuti terakhir sy sbg anak dara~dduk diumah parents,bermanje ngan parents:)
u know skang perasaan bercampur2~kdg2 pkr mampu x sy nk hdp jauh dr family terutame abah mak.sobsss..
insyaALLAH, bnde sume ni kene take time~kene biasekan dri..lgpun en tunang ckp sbln sekali msti blk kg,gilir2 laa~nasib jelebu-ampang tu sejam lbh je.insyaALLAHhihi


okeh, sblum ni kan da announce yg wedding theme 4 my side adela tiffany blue n pink magenta kan?but but uolls, ianye da btukar haha;p
sy da ckp da, mstii punyela tukar sbb byk kepale yg decide hehe
xdela, sbnrnye my uncles xmau pkai pink magenta tu sbb bg diorang pink tu terang sgt bg lelaki sbb xsume yg kulitnye cerah;p~
jadii, themenye skang adela blue n pink~
xde tiffany ke, pape2 ke..sbb nt nk campur2,asalkan xlari dr biru n pink haha
maka, the result are:
my parents were wearing dusty pink~
adek lelaki juge dusty pink,adek pompuan plak hot pink
my atok n nnek plak pink die terang ckit dr dusty pink*xtaula nk describe tu pink ape haha
my aunties,uncles,kazen sume2 tu were wearing pink+purple ckit*actually baju tu corak batik yg membolekan ianye dipakai lelaki n pompuan er paham x?lelaki akan buat baju kemeja,yg pompuan plak terpulangla hehe
mak n maktam ggih sampai ke nagoya tampin mencarik corak same tuk lelaki n pompuan ni hehe~da booking, bln 4 ni amek n ianye adela sebanyak 94meter.huhu
nanti pd hari besar sy akan terserlah bermcm2 jenis pink yg adeee hahahaha;p
ikutlaaa sy xkisah,as long as mereka sume kesayangan sy gembira pd hari bhgia sy..insyaALLAH:)


kali ni sy nk wat systematic review,xmau cmpur2 da~kalu attire, attire jeee hehe
take care peeps,nt update lagii:)
b4 ending, tgkla gmbr bdk comot ni



2 comments:

Gadis Biasa said...

wah...dah byk dah pgress...nanti nk kawen jgn lupa jemput kte ea..nak jugak tgk kawan kawen.. :)

siti khairunnisa said...

hehe
doakan akk eh
insyaALLAH, nt jemput sume;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails